Image module

24/7 Vama na usluzi
Maestro Taxi Herceg Novi

Kreativnošću i profesionalnim odnosom nastojimo da zadovoljimo sve potrebe klijenata po pitanju prevoza ili transporta.

Maestro Taxi 19530, 24h na dan, u svakom dijelu grada 100% zadovoljava sve potrebe svojih klijenata. To je taksi koji je uspio da značajnim poboljšanjem kvaliteta usluge postane specifični znak drugačije i bolje taksi usluge. Za proteklih 2 mjeseca Maestro Taxi je uspio da od i do aerodroma dnevno realizuje od 15 do 30 vožnji sa konstantnim trendom rasta, poveća broj poziva za dnevnu vožnju za 200%, a za noćnu vožnju 100%, poveća broj realizovanih vožnji na telefonski poziv za 70%, a broj zainteresovanih članova raste iz dana u dan.

U našem poslu se rukovodimo devizom: „Korisnik naše usluge i njegovo zadovoljstvo je najvažniji činilac i svrha našeg poslovanja“. Pružamo Vam 24 satnu podršku. Za sva Vaša pitanja i pomoć dostupni smo 24 sata dnevno, 7 dana u sedmici. Vrhunski organizovan i opremljen dispečerski centar vođen profesionalnim osobljem u najkraćem roku spaja korisnike usluga i taxi vozače na terenu, a poslovodstvu obezbjeđuje potpuni uvid u poslovanje i praćenje rada taxi službe.

Maestro Taxi svojim klijentima pruža niz dodatnih usluga na način koji nas izdvaja od konkurencije. Korporativnim klijentima omogućavamo plaćanje preko računa, pri čemu se evidencija prometa vodi putem naših korporativnih kartica, tako da zaposleni više ne moraju prevoz plaćati gotovinom. Prilikom poziva, korporativni klijenti imaju prioritet, a vrijeme čekanja na vozilo je minimalno.

Naša vizija je da Maestro Taxi kao brend postane prepoznatljiv u Herceg Novom, a potom i Crnoj Gori. Da budemo prvi izbor svakog klijenta i kompanije kojoj je potreban siguran i kvalitetan taksi prevoz, odnosno da Maestro Taxi i broj telefona 19530 budu prva asocijacija svakome ko pomisli na taksi.

Naša misija je da svakom klijentu pružimo uslugu na najvišem nivou i doprinesemo stvaranju pozitivnije slike, kako o taksi službi, tako i samim taksistima. Želja nam je da stvorimo mrežu koja će omogućiti da, prilikom poziva iz bilo kog dijela grada, čekanje na vozilo bude minimalno, a da se svaka stranka do svog odredišta preveze bezbjedno i udobno. Sve novine koje koje uvodimo usmjerene su ka ostvarivanju pogodnosti, prije svega za stranke, a potom i za same taksiste.

U našem voznom parku su vozila marke Fiat 500 L, ne starija od 2017 godine, sa niskom potrošnjom goriva i jako niskim koeficijentom zagađenja okoline. Vozilo sadrži sve nove standarde o bezbjednosti kako putnika tako i ostalih učesnika u saobraćaju, i ocjenjeno je sa 5 zvjezdica za sigurnost.

Image module